Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Kuip%20uit%20lichtmast

Feyenoord Galadiner op middenstip van De Kuip

Het Feyenoord Galadiner vindt op donderdag 3 juli plaats op de middenstip van De Kuip. Het charity-evenement zou in eerste instantie gehouden worden op een VIP-deck op de tribunes van het stadion, maar nadat duidelijk werd dat de grasmat vanaf 7 juli vervangen wordt, koos Feyenoord voor de meest exclusieve locatie die maar te bedenken is in De Kuip.
Voor het Feyenoord Galadiner wordt een speciale tent op het voor velen ‘heilige’ gras geplaatst, van waaruit de gasten een prachtig uitzicht hebben op De Kuip en waarin zij kunnen genieten van een avond die in het teken staat van twee goede doelen: de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Naast het entertainment, het diner, verzorgd door de keukenbrigade van Stadion Feijenoord in samenwerking met Herman den Blijker, is de veiling zoals ieder jaar een belangrijk onderdeel van de avond. Ook de selectie en technische staf van Feyenoord zijn aanwezig op de avond. 
 
Tijdens de veiling worden enkele spectaculaire kavels geveild, waaronder de middenstip van De Kuip, die zich in het midden van de tent zal bevinden. Degene met het hoogste bod mag de middenstip zelf komen uitsteken.
 
Heeft u nog geen tafel voor het Feyenoord Galadiner? Wees dan snel, want bijna alle tafels zijn verkocht. Meer informatie vindt u hier.