Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-gra-23

Feyenoord en Vilhena definitief uit elkaar

Tonny Vilhena vervolgt zijn loopbaan bij een andere club dan Feyenoord. Dit is duidelijk geworden nadat ook een laatste poging om tot een nieuwe verbintenis te komen deze week op niets is uitgelopen.

Feyenoord en de 21-jarige middenvelder, wiens contract over zes weken afloopt, zijn met tussenpozen al met al ruim anderhalf jaar in gesprek geweest over een nieuwe verbintenis. Afgelopen week deden partijen nog een ultieme poging het eens te worden over een nieuwe meerjarige verbintenis, maar andermaal werd duidelijk dat Feyenoord bij lange na niet kan voldoen aan de eisen van Vilhena en zijn adviseurs.

Technisch directeur Martin van Geel, die namens Feyenoord de onderhandelingen voerde, over de eindconclusie dat de wegen van Vilhena en Feyenoord per 1 juli scheiden: ‘Tonny is een talent dat we graag bij de selectie hadden gehouden en ook een speler van wie trainer Giovanni van Bronckhorst het gevoel heeft dat hij hem bij Feyenoord nog echt flinke stappen in zijn ontwikkeling had kunnen laten maken. Dat, plus het feit dat Tonny hier de hele jeugdopleiding heeft doorlopen, maakte dat we deze week na een gesprek met een finaal aanbod aan hem zijn gekomen. Het was een voorstel waarin we echt de grenzen van Feyenoords mogelijkheden hebben opgezocht. De wensen van Vilhena en zijn adviseurs liggen echter op een niveau dat wellicht realistisch is in sommige buitenlandse competities maar niet voor een club als Feyenoord. We wensen Tonny alle succes in de toekomst, waar die voor hem ook ligt.’