Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord en Sassuolo akkoord over Pedersen

Marcus Holmgren Pedersen speelt komend seizoen voor U.S. Sassuolo Calcio. Met de Italiaanse club uit de Serie A is een huurtransfer met koopoptie overeengekomen.
‘Ervan uitgaande dat de transfer definitief wordt, kijk ik met enorm veel plezier terug op de afgelopen twee seizoenen bij Feyenoord,’ zegt Pedersen. ‘De finale van de Conference League, het landskampioenschap: stuk voor stuk bijzondere prestaties die we samen hebben bereikt. Ik kan dus niet anders dan met trots en dankbaarheid terugblikken op mijn tijd in Rotterdam. En ik ben benieuwd wat de toekomst in Italië mij gaat brengen.’

Pedersen, die bij Feyenoord uitgroeide tot Noors international, was vorig seizoen veelvuldig basisspeler in het kampioenselfal en speelde de afgelopen twee jaar in totaal 88 wedstrijden voor Feyenoord 1. Daarin was hij goed voor 7 assists en 1 doelpunt, te weten de belangrijke winnende goal in de laatste minuten van de thuiswedstrijd tegen AZ afgelopen februari. Dankzij het doelpunt van Pedersen verstevigde Feyenoord de koppositie, die het de rest van het seizoen niet meer uit handen zou geven. 

Feyenoord wenst Pedersen veel succes toe bij Sassuolo.