Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord en Castore presenteren thuistenue 2023-2024

Feyenoord en Castore presenteren zaterdag vol trots het nieuwe thuistenue voor seizoen 2023-2024. Het tenue, dat door de club en haar nieuwe kledingpartner in gezamenlijkheid is ontworpen, herbergt een eerbetoon aan de iconische prestaties die Feyenoord leverde in 1924 en 1974.

Klik hier om het nieuwe tenue te zien en te bestellen.

Komend voetbalseizoen markeert het jubileum van twee belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van de club. In 1924 werd het eerste landskampioenschap behaald, en in 1974 was Feyenoord de allereerste Nederlandse club die de UEFA Cup wist te bemachtigen na een zinderende tweestrijd met Tottenham Hotspur.

Ter ere van de honderdste verjaardag van Feyenoords eerste landstitel in 1924 zijn er, als hommage aan het oorspronkelijke clublogo, in het bekende rood-witte thuisshirt subtiele verticale schaduwbanen gewoven. Daarmee wordt met een knipoog ook een eerbetoon gemaakt aan de soortgelijke schaduwstrepen in het iconische gele uitshirt uit de jaren ’80.

Het thuisshirt van aankomend seizoen heeft daarnaast een geborduurd logo op de linkerborst, met behulp van lasertechnologie aangebrachte gaatjes onder de oksels voor optimale ventilatie en een stijlvolle v-hals met kraag.

Het broekje is speciaal gefabriceerd met elastische stof zodat het op elk moment de hoogste mate van bewegingsvrijheid geeft. De sokken met dempend voetbed voor extra comfort maken het thuistenue af.

Het thuistenue voor seizoen 2023-2024 is vanaf nu verkrijgbaar in de (Online) Feyenoord Fanshops.