Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
20140128_amstel_glazen_nb

Feyenoord en Amstel bieden supporters unieke spaaractie

In samenwerking met sponsor Amstel heeft Feyenoord speciaal voor supporters een unieke spaaractie ontwikkeld. Met deze spaaractie bieden Amstel en Feyenoord supporters de kans om te sparen voor vier unieke glazen met hierop het logo van Amstel en een historisch of het huidige logo van Feyenoord.

De actie startte bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse waar een aankoop van een tray Amstel Bier of Amstel Radler bij alle publiekscateringpunten in De Kuip een speciale spaarmunt opleverde. Inlevering van vier van deze spaarmunten levert één uniek bierglas op, zes spaarmunten twee glazen, acht spaarmunten drie glazen en tien spaarmunten vier glazen!

De glazen met daarop het logo van Amstel en Feyenoord zijn vanaf 2 maart verkrijgbaar na afloop van de wedstrijd bij de verkooppunten van de Fanshop binnen het stadionterrein (niet in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip). De spaaractie loopt tot het einde van het seizoen 2013-2014 zolang de voorraad strekt.

De speciale Amstel-Feyenoord bierglazen zijn daarnaast vanaf begin maart te koop op niet-wedstrijddagen in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip.