Fanshop
Fanshop
ADI0616907695%20Feyenoord_Nieuwsbericht_740x493_v1a

Feyenoord en adidas presenteren het thuistenue 2016-2017

Feyenoord en adidas presenteren het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2016-2017. Het team van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst draagt het tenue voor het eerst tijdens de eerste training vandaag (zondag) vanaf 12:00 uur in De Kuip.

Het kenmerkende rood-witte shirt heeft een klassieke uitstraling, met een geborduurd Feyenoord logo op de borst. Het shirt is afgewerkt met zwarte details, die we terug zien in de v-hals, op de mouwen en met de adidas-strepen op de zijkant van het shirt. Alle (detail)foto's van het tenue vind je hierboven.

Het nieuwe thuisshirt maakt gebruik van de ‘adidas Climacool technologie’, waarbij alles draait om ademend vermogen. Vocht wordt zo snel mogelijk van het lijf afgevoerd, om zo comfortabel mogelijk en met een zo constant mogelijke lichaamstemperatuur te kunnen presteren.

Te koop in de Feyenoord Fanshops
Het nieuwe thuistenue is sinds zondagochtend 9:00 uur te koop in de nieuwe Feyenoord Fanshop aan het Binnenwegplein. Vanaf 10:00 uur is het tenue ook in de overige drie clubwinkels en via www.feyenoordfanshop.nl te bestellen.