Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord en adidas introduceren trainingslijn zwart/grijs

Vandaag, op de speciale datum 19-08, lanceren Feyenoord en adidas de laatste trainingslijn van Feyenoord, de trainingslijn zwart/grijs. De comfortabele en stijlvolle trainingsitems worden in het seizoen 2020-2021 gedragen door de spelers tijdens trainingen en voorbereidingen op de Europese wedstrijden.

Naast de zwart met groene trainingslijn hebben de spelers nu ook sportieve oufits in de tinten zwart en grijs. Beide lijnen zijn gemaakt van een ademende stof die het vocht opneemt wanneer er inspanning wordt verricht, de spelers worden hierdoor niet afgeleid en houden hun focus op de bal.

Ook op deze trainingsitems vind je het siliconen 3D-logo van Feyenoord op de linkerborst en staat hierdoor geheel in stijl met de overige trainingsitems. Met deze laatste trainingslijn staat er voor de spelers, aankomend seizoen, niets meer in de weg voor een topprestatie.

Heb jij een passie voor sport en een passie voor Feyenoord? Haal dan jouw favoriete trainingsitem in de Online Feyenoord Fanshop of kom langs in een van onze fysieke winkels. Heb je een van de nieuwste Feyenoord-items gescoord? Deel dan jouw outfit met #FeyenoordLife op social media en zie jezelf terug op onze social wall!