Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord contracteert talentvolle doelman Van Sas

Feyenoord en Manchester City FC hebben een akkoord bereikt over de transfer van doelman Mikki van Sas. De 19-jarige talentvolle keeper, die transfervrij overkomt uit Engeland, heeft in De Kuip een driejarig contract getekend tot medio 2026.
‘De laatste dagen is het snel gegaan, en ik ben er trots op dat ik me nu speler van Feyenoord mag noemen,’ aldus Van Sas. ‘De cirkel is in zekere zin rond. Ooit ben ik in de F-jes al gescout en nu ben ik vele jaren later weer terug als contractspeler, met een hele hoop ervaring die ik onder andere heb opgedaan bij Manchester City. Hier bij Feyenoord wil ik de volgende stappen zetten in mijn carrière en ik hoop te kunnen bijdragen aan verder succes van de club.’

De in Utrecht geboren en getogen van Sas begon zijn voetbalcarrière bij USV Hercules. In 2016 werd hij opgepikt door FC Utrecht, waar hij drie jaar in de jeugdopleiding speelde. In de zomer van 2020 meldde Manchester City zich voor de beloftevolle doelman en maakte hij de overstap naar Engeland.

Bij Feyenoord gaat Van Sas spelen met rugnummer 39.