Fanshop
Fanshop
zaterdag%20middag%20training-03

Feyenoord besluit trainingsdag met fysieke oefeningen

Met een lichte avondtraining is er voor Feyenoord zaterdag een einde gekomen aan de zesde dag van het trainingskamp in Oostenrijk. Na de pittige en lange training van ’s ochtends keerde de selectie aan het begin van de avond terug op de velden van complex Casino Arena, waar de oefensessie vooral in het teken stond van fysieke- en stabiliteitsoefeningen.

Pas nadat er vele rek- en strekoefeningen waren gedaan, kwam de bal er ook nog even aan te pas onder de aangename avondzon in Seefeld. De spelers vormden een grote kring voor een ontspannen rondo, waar ook trainer Giovanni van Bronckhorst zelf fanatiek aan meedeed. Dat de Feyenoorders er plezier in hadden, bleek wel uit de vrolijke kreten die regelmatig uit de groep opstegen.

Tussen de twee trainingen van zaterdag door had Feyenoords hoofdtrainer uitgebreid de tijd genomen om tegenover de Nederlandse pers zijn licht te laten schijnen over het trainingskamp. Van Bronckhorst liet zich daarbij zeer positief uit over de faciliteiten van deze week in Oostenrijk, terwijl hij tevens te spreken was over de wijze waarop er deze week gewerkt wordt door zijn spelers. Behalve de coach hadden ook enkele spelers een afspraak met mensen van de media, bijvoorbeeld voor een fotoshoot of een interview.

Voor Feyenoord komt inmiddels het einde van het verblijf in Oostenrijk in zicht. Morgen (zondag) wacht een oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf, die wordt gespeeld in Kufstein en om 16.00 uur begint. Maandag werkt de selectie de laatste oefensessie van het trainingskamp af, waarna Feyenoord later op de dag terugkeert naar Rotterdam.