Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
kuip%20grasmat-4

Feyenoord bereikt 11.000 volgers op LinkedIn!

Het zakelijk netwerk van Feyenoord blijft groeien! De verkoop van de zakelijke stoelen voor het seizoen 16/17 verloopt voorspoedig, de Feyenoord Business Club kent ruim 850 aangesloten bedrijven en ook op LinkedIn groeit het aantal volgers maar door. Vorige maand verwelkomden wij onze 10.000e volger.... inmiddels zijn we de 11.000 gepasseerd en daar zijn we zeer trots op! Feyenoord heeft hiermee het hoogste aantal LinkedIn volgers van de Eredivisie.

Uiteraard laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij de grens van 10.000 gaven wij een VIP pakket weg bij Feyenoord - NEC. Ook voor het bereiken van het aantal van 11.000 hebben wij een leuke verrassing in petto!

Onder al onze gewaardeerde LinkedIn volgers verloten we een door de voltallige selectie gesigneerd Feyenoordshirt. Bovendien zal het shirt overhandigd worden op een unieke locatie, namelijk op de middenstip van De Kuip! Wilt u kans maken op deze fantastische prijs? Ga dan naar https://www.feyenoord.nl/11000linkedin en vul het formulier in. Zorg daarnaast dat u de officiële LinkedIn van Feyenoord volgt.

Onze dank gaat uit naar al onze zakelijke relaties en volgers.

Deze actie loopt tot 1 juni dus wees er snel bij. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.