Fanshop
Fanshop
ADO%20beker%20website

Feyenoord - ADO: kaartverkoop voor Legioen-leden gestart

Leden van Het Legioen hebben sinds vandaag de mogelijkheid om kaarten te kopen voor de bekerwedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag. Dit duel in de achtste finales van de KNVB Beker wordt op woensdag 14 december om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Legioen-leden en Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart kunnen sinds vandaag (maximaal vier) kaarten kopen. Zij krijgen hierbij een korting van ongeveer twintig procent. Deze voorrangsperiode loopt tot en met vrijdag 18 november. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Tot vandaag hadden seizoenkaarthouders de kans om met voorrang hun eigen plaats terug te kopen. Alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen zijn sinds vandaag in de verkoop (alle reserveringen zijn komen te vervallen). Seizoenkaarthouders die de wedstrijd graag op een ander vak willen plaatsnemen, kunnen dus in deze tweede fase van de kaartverkoop hun keuze maken.

Vrije verkoop
De vrije verkoop voor Feyenoord – ADO Den Haag start op zaterdag 19 november om 9:00 uur. Vanaf dat moment vervalt de korting. Alle kaartverkoopinformatie en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.