Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
VarkenoordStadion3

Feyenoord 2 trapt seizoen af op Varkenoord

De reserves van Feyenoord beginnen maandagavond (vanavond) aan een nieuw seizoen in de reservecompetitie Poule A. Het team, dat dit seizoen onder leiding staat van Roy Makaay en Jan Wouters, begint met een thuiswedstrijd tegen de reserves van NAC Breda.

De wedstrijd tussen Feyenoord 2 en NAC Breda 2 begint om 18:30 uur en wordt gespeeld op Varkenoord. De toegang is gratis. 

Makaay en Wouters hebben vanavond de beschikking over de volgende spelers: Bilal Basaçikoglu, Steven Berghuis, Justin Bijlow, Wessel Dammers, Simon Gustafson, Gustavo Hamer, Faris Hammouti, Mo El Hankouri, Emil Hansson, Pär Hansson, Jan-Arie van der Heijden, Bert Koomen, Michiel Kramer, Bart Nieuwkoop en Marko Vejinovic.

De andere tegenstanders van Feyenoord 2 zijn de reserves van Excelsior, ADO Den Haag, sc Heerenveen, SC Cambuur, Heracles Almelo en Roda JC Kerkrade. De acht teams spelen gedurende het seizoen een volledige competitie tegen elkaar, die eindigt op maandag 24 april 2017. Het volledige speelschema van Feyenoord 2 voor komend seizoen vind je hier