Fanshop
Fanshop

Feyenoord 2 hervat competitie in Leeuwarden

Ook voor Feyenoord 2 is de winterstop voorbij. De ploeg van coach Patrick Lodewijks hervat maandagavond de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Cambuur 2. Het duel in het Cambuur Stadion begint om 18.30 uur.

De beloften van Feyenoord zijn koploper van de Reservecompetitie voorronde Poule A, die bestaat uit acht teams. In de eerste tien wedstrijden verzamelde de ploeg 25 punten, zeven meer dan naaste achtervolger Heracles Almelo 2. Cambuur bezet de vijfde plaats met vijftien punten.

Wint Feyenoord 2 vanavond in Leeuwarden, dan verzekert het team zich van een plaats bij de eerste vier van deze competitie. Ook bij een gelijkspel is dat het geval. De vier hoogst geëindigde teams van de Reservecompetitie voorronde Poule A spelen vanaf maart een volledige competitie tegen elkaar.

Het tweede elftal van Feyenoord speelt na het duel met Cambuur nog drie wedstrijden. ADO Den Haag 2 (maandag 8 februari) en Heracles Almelo 2 (maandag 15 februari) komen nog naar Varkenoord, waarna de competitie op maandag 22 februari wordt afgesloten met een bezoek aan PEC Zwolle 2.