Fanshop
Fanshop

Feyenoord – Vitesse verplaatst naar maandag 11 mei

De aanstaande thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse wordt vanwege de aangekondigde politieacties verplaatst naar maandag 11 mei om 20.00 uur. Deze laatste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie zou oorspronkelijk gespeeld worden op zondag 10 mei 2015 om 14.30 uur.

Aangekochte kaarten voor deze thuiswedstrijd blijven gewoon geldig. Supporters die losse kaarten hebben gekocht voor dit duel, maar niet in de gelegenheid zijn om maandagavond naar De Kuip te komen, kunnen het geld van hun aangekochte kaarten retour krijgen. Kaarten annuleren kan uitsluitend via het daarvoor bestemde formulier op www.feyenoord.nl/vitesse. Het annuleren van de kaarten is mogelijk tot zondag 10 mei 23.59 uur.

Alle seizoenkaarthouders en kopers van losse kaarten worden vandaag z.s.m. per mail nader geïnformeerd over de verplaatsing van deze wedstrijd. Burgemeester Aboutaleb voelde zich donderdag genoodzaakt Feyenoord – Vitesse voor zondagmiddag 14.30 uur te verbieden. Hij deed dit nadat de politiebonden hadden aangekondigd dan actie te zullen voeren voor een betere cao door niet inzetbaar te zijn tijdens het duel. De veiligheid van de spelers en supporters en de openbare orde in de stad is niet te waarborgen zonder politie-inzet, zo gaf Aboutaleb aan.