Fanshop
Fanshop
fey-ajax-39

Feyenoord – Ajax uitverkocht

De wedstrijd is pas over drie weken, maar Feyenoord – Ajax is al volledig uitverkocht. Zaterdagochtend kregen seizoenkaarthouders, Legioenleden en de oudste Kameraadjes (12-14 jaar) vanaf 9:00 uur de kans zich te verzekeren van een plek in De Kuip. Binnen tien minuten waren duizend kaarten verkocht en binnen twee uur waren alle beschikbare kaarten verkocht.

Na de (gewonnen) thuiswedstrijden tegen FC Twente, Excelsior, ADO Den Haag en FC Oss treedt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst dus ook tegen Ajax aan in een uitverkochte Kuip. De eerste Klassieker van dit seizoen wordt op zondag 23 oktober gespeeld, aanvang 14:30 uur. 

Voor supporters die deze ochtend inlogden in de Online Ticketshop, bestond de kans dat ze bij Feyenoord – Ajax nog op de button ‘tickets’ konden klikken, maar dat er geen stoel meer geselecteerd kon worden. Alle nog beschikbare kaarten waren dan verkocht óf voor twintig minuten gereserveerd door een medesupporter. Omdat reserveringen misschien niet werden afgerond was het mogelijk dat er nog kaarten terug zouden komen in de verkoop. De melding ‘Even geduld a.u.b.’ verscheen in het scherm, omdat Feyenoord iedere supporter in staat wilde stellen om soepel en geleidelijk de Ticketshop te betreden.