Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord – PSV: Belangrijke informatie voor treinreizigers

Supporters die komende week naar De Kuip reizen, dienen rekening te houden met ernstige hinder op het spoor van, via en naar Rotterdam Centraal. Meer informatie lees je in dit bericht.

Geen treinen station Rotterdam Centraal en Rotterdam Stadion  
Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er op de dag voor en van Feyenoord – PSV geen treinen van, via en naar Rotterdam Centraal. Er rijden dan ook geen treinen naar station Rotterdam Stadion naast De Kuip. Supporters moeten daarom rekening houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte. Meer informatie over de werkzaamheden is te lezen op de websites van de NS en ProRail. 

Alternatief reisadvies 
Voor supporters die normaal met de trein naar De Kuip afreizen geldt zondag een alternatief reisadvies. Check vooraf je reisplanner en vertrek ruim op tijd. Supporters die reizen vanuit regio Rotterdam wordt geadviseerd om zoveel mogelijk lopend, met de (deel)fiets, (deel)scooter of via het metro- en tramnetwerk naar het stadion te reizen. Voor bezoekers van buiten de regio is het advies om met de auto te reizen en te parkeren op P10 Beverwaard of P13 Qpark Zorgboulevard. Vanaf hier ben je snel bij het stadion met de tram of een van de extra pendelbussen. Je kunt hiervoor een parkeerticket kopen in de Online Ticketshop

Let op: het is mogelijk dat de reisplanners aangeven dat er alternatieve NS-pendelbussen beschikbaar zijn. Vanwege de beperkte capaciteit van deze bussen en de verwachte drukte tijdens het Sinterklaasweekend wordt sterk afgeraden hiervan gebruik te maken en is het advies om met de auto te reizen. 

Zorg dat je op tijd door de poorten bent 
Vanwege de hinder op het spoor, het vroege aanvangstijdstip en de grote drukte die wordt verwacht in de uitverkochte Kuip, adviseert Feyenoord alle bezoekers om (ruim) op tijd naar De Kuip te komen. De poorten van de blauwe zijde gaan al om 09:45 uur open. Aan de overige zijdes gaan de poorten open om 10:15 uur. De sectorscheidingen blijven dicht. Zorg dat je op tijd binnen bent en geen minuut mist van de wedstrijd. De aftrap is om 12:15 uur. 

Kom je met de auto? Rijd samen met andere supporters   
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan. Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.