Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FBC%20ABN%20Tennis-6

FBC-leden kijken ogen uit bij toptennis in Ahoy

De Feyenoord Business Club (FBC) is de maand februari goed begonnen. Met twee netwerkevenementen bood de netwerkclub de aangesloten ondernemingen de kans om elkaar beter te leren kennen én werd een kijkje achter de schermen gegeven bij een van de grootste indoor tennistoernooien ter wereld. Want dát is wat het ABN AMRO World Tennis Tournament is.

Zo’n 125 leden van de FBC waren afgelopen maandag aanwezig bij het tennistoernooi in Ahoy, waar ze in een exclusieve hospitality unit met elkaar genoten van een exclusief buffet. Hierna vertelden toernooidirecteur Richard Krajicek en Ahoy-directeur Jolanda Jansen in gesprek met presentator Jan Dirk Stouten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van het evenement, zowel op sportief als op organisatorisch vlak. Richard Krajicek verraste vervolgens twee leden met een leuke prijs aangeboden door Strategsich Partner VriendenLoterij. Feyenoord ontving begin februari van de VriendenLoterij een cheque met ruim 1 miljoen euro voor de Feyenoord Jeugdafdeling, bij elkaar gespeeld door de trouwe achterban van Feyenoord.

Na dit exclusieve inkijkje hadden de FBC-leden toegang tot het VIP-dorp en bezocht een groot deel de tenniswedstrijden op het Centre Court. Daar zagen ze onder anderen de Nederlander Thiemo de Bakker in actie, die in een spannende wedstrijd nipt verloor van Borna Coric.

Netwerkborrel

Op de eerste dinsdag van februari had de maandelijkse netwerkbijeenkomst al plaatsgevonden. Na een ontbijt en een lunch was het nu weer tijd voor een borrel, die vanaf het einde van de middag werd gehouden in de Boardroom. Na een welkom door salesmanager Wessel Boot vonden de inmiddels traditionele bitterballenrondes plaats en leerden de circa 60 aanwezigen elkaar beter kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tussendoor werd er een gezellige quiz gehouden, waarin de Feyenoord-kennis werd getest en de deelnemers moesten antwoorden via hun telefoon. Dhr. Berruezo, van de Rabobank kroonde zich tot winnaar, waardoor hij later dit seizoen mag aanschuiven bij de Director Seats-lunch met de Feyenoord-selectie.