Fanshop
Fanshop
lunch%20vr

Exclusieve ontmoeting met selectie voor deelnemers VriendenLoterij

Langs de lijn bij de training van Feyenoord, op de foto met de selectie aan de rand van het veld in De Kuip en aansluitend een stijlvolle lunch in de Boardroom. Dit alles maakte woensdag deel uit van een exclusieve Meet & Greet voor vijftig supporters die voor Feyenoord meespelen voor de VriendenLoterij. Zij genoten van elke minuut en keken na afloop terug op een meer dan geslaagde dag in De Kuip.

De lunch in de Boardroom vormde de afsluiting van een bijzondere ochtend, die was begonnen met een warm ontvangst van Ben Wijnstekers. De oud-aanvoerder van de Rotterdamse club nam zijn gasten na een kort welkomstwoord mee naar Varkenoord, waar voor de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst een training op het programma stond. Zo zagen de deelnemers van de VriendenLoterij onder meer Terence Kongolo in actie, die hard werkt aan het herstel van zijn hamstringblessure.

Eenmaal terug in De Kuip kwamen de supporters nog dichter bij de spelers, die verspreid door de Boardroom hadden plaatsgenomen aan de keurig gedekte tafels. Uiteraard namen de Feyenoorders, evenals eerder op de dag na afloop van de training, uitgebreid de tijd om met iedereen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

‘Ik had niet verwacht dat we zó dicht bij de spelers zouden komen’, glunderde supporter Feline, die samen met haar vriendin Madelon aanwezig was. De twee jongedames openden direct na de maaltijd hun handtekeningenjacht en deden dat met succes, want niet veel later hadden ze van iedere aanwezige speler een krabbel bemachtigd. ‘Echt een ontzettend leuke dag’, zei Feline. ‘Het leukste vond ik het om door de spelerstunnel te lopen en het veld op te gaan voor de groepsfoto. Ik ga met een big smile op mijn gezicht naar huis.’

Ook supporter Ton genoot van de bijzondere dag in De Kuip, zo vertelde hij nadat het programma ten einde was gekomen. ‘Voor iedereen met een Feyenoord-hart is dit hartstikke leuk. Ik zat aan tafel met Bilal Basaçikoglu, Sven van Beek en Jean-Paul van Gastel, met wie ik nog even oude Feyenoord-herinneringen heb opgehaald. Heel mooi om dit zo eens mee te maken.’

Wil jij ook kans maken op een exclusieve Meet & Greet met de Feyenoord-selectie, een Feyenoord-wedstrijd beleven vanuit de unieke VIP dug-out langs het veld of een Feyenoord-cadeaubon winnen? Speel dan ook mee met de VriendenLoterij! Bovendien steun je daarmee de succesvolle jeugdopleiding van de club. Kijk voor meer informatie of om direct mee te spelen op www.vriendenloterij.nl/feyenoord.