Fanshop
Fanshop
m&g%20vriendenloterij-16

Exclusieve lunch met selectie voor deelnemers VriendenLoterij

Een plekje op een luxe bank naast Steven Berghuis, aanschuiven tegenover hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en een glaasje jus d’orange drinken met Dirk Kuyt. In dat soort niet-alledaagse situaties bevonden zich woensdagmiddag zo’n vijftig dolgelukkige deelnemers van de VriendenLoterij. Zij waren te gast in De Kuip voor een lunch en meet & greet met de selectie van Feyenoord.

Op het moment dat de VriendenLoterij-deelnemers in de Boardroom aanschoven voor de lunch, hadden ze al een onvergetelijke ochtend achter de rug. Zo was de dag begonnen met een ontvangst door Ben Wijnstekers, die zijn gasten aansluitend meenam naar Varkenoord voor een bezoekje aan de training van Feyenoord. Volgend hoogtepunt was de groepsfoto met alle spelers en de staf, die werd gemaakt op het veld van De Kuip.

In de Boardroom kregen alle deelnemers opnieuw een plekje toegewezen tussen de spelers, die tussen de gerechten door alle tijd namen voor een gesprek met hun tafelgenoten. Met de mogelijkheid om selfies en handtekeningen te scoren als toetje en in de wetenschap dat het maar weinig mensen gegeven is zo dicht bij hun helden te komen, verlieten de supporters na afloop met een grote glimlach De Kuip.

Speel mee en steun Feyenoord Academy
Wil jij ook kans maken op een exclusieve Meet & Greet met de Feyenoord-selectie, een Feyenoord-wedstrijd beleven vanuit de unieke VIP dug-out langs het veld of een Feyenoord-cadeaubon winnen? Speel dan ook mee met de VriendenLoterij! Bovendien steun je daarmee de succesvolle jeugdopleiding van de club. Kijk voor meer informatie of om direct mee te spelen op www.vriendenloterij.nl/feyenoord.

  • Vriendenloterij