Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
P1050427

Evenement uitgelicht: voorronde Poker Series

Van beurs tot borrel, van personeelsfeest tot vergadering en van congres tot clinic; iedere week vinden er diverse soorten evenementen plaats in De Kuip Congres- en Evenementencentrum. Regelmatig lichten we er een evenement uit. Deze keer: de Pokeren.nl Poker Series in De Kuip.

Dat de multifunctionele zalen van De Kuip geschikt zijn voor meer dan alleen zakelijke evenementen werd bewezen op vrijdag 5 september. Die avond was de Ernst Happel zaal het speelterrein van 156 deelnemers aan de voorronde van de Pokeren.nl Poker Series. In een sfeervolle ambiance werd er gestreden om één finaleticket en vijftien halve finale tickets van de eerste eigen Poker Series van de Nederlandse pokerwebsite.

‘Het toernooi in De Kuip zal ongetwijfeld de boeken in gaan als één van de hoogtepunten van het eerste seizoen van onze Series’, zegt Roy Godschalk van de website pokeren.nl. ‘Met een locatie als De Kuip heb je geen marketing meer nodig, want het verkoopt zichzelf. De beschikbare plaatsen waren binnen no-time vergeven, maar dankzij de multifunctionele zalen en de fijne coöperatie van de medewerkers van De Kuip konden we eenvoudig de capaciteit van het toernooi vergroten. Zo konden we liefst 140 deelnemers ontvangen die aan 14 tafels de strijd met elkaar aangingen. Van mensen die al jaren een seizoenkaart hadden van Feyenoord tot mensen die voor de eerste keer in De Kuip waren: voor iedereen was het erg bijzonder om in deze ambiance een toernooi te spelen. Nadat de helft van de deelnemers was afgevallen hebben we met 70 man tegelijkertijd kunnen genieten van een perfect geregeld diner. Alles bij elkaar een avond om niet snel te vergeten en we komen maar al te graag nog een keer terug in De Kuip.'