#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Even voorstellen: #KrachtvanLeren

Via het platformonderdeel #KrachtvanLeren plaatsen projectmedewerkers, coaches en docenten van Feyenoord dagelijks video’s met uitdagende opdrachten, leuke challenges en vlogs. Patrick, Marit, Michou en Steven vertellen wat ze voor je in petto hebben.

Patrick
Patrick is coördinator stages bij Feyenoord. Hij houdt zich onder meer bezig met het programma van de verschillende opleidingen die met de club samenwerken en de begeleiding van de studenten. Afgelopen seizoen had hij 220 studenten onder zijn hoede, dit jaar staat de teller al op 340 enthousiastelingen. De studenten van Patrick gaan de komende tijd hun ervaringen bij Feyenoord uit de doeken doen.

Marit
Marit is projectcoördinator bij Feyenoord. Ze houdt zich voornamelijk bezig met Schoolsport Plus, waarbij ze de focus legt op bewegend leren, gezond leven en het vergroten van de sociale vaardigheden van kinderen. De komende tijd zal Marit van zich laten horen met filmpjes waarin bewegen en leren centraal staan: niet alleen denken, maar ook doen.

Michou
Michou is docent bij Feyenoord. Ze is nauw betrokken bij Club 1908, het onderwijsprogramma van Feyenoord. Bij Club 1908 oefenen kinderen onderdelen van school, maar krijgen ze ook les in de 21ste-eeuwse vaardigheden. Natuurlijk gebeurt dit allemaal op een sportieve manier. Michou gaat je de komende weken leuke opdrachten meegeven voor thuis.

Steven
Steven is buurtcoach bij Feyenoord. Hij zet zich via project Zuid voor Zuid met name in voor jongeren uit Rotterdam-Zuid die extra steun kunnen gebruiken. Jongeren worden via de maatschappelijke diensttijd uitgedaagd om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit kan zowel richting onderwijs als werk zijn. Steven biedt elke week meerdere slimme challenges aan, met de nodige tips en tools natuurlijk om ze succesvol af te ronden.