#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Fanactive

Feyenoord Fanactive is een beweeg- en leefstijltraject voor Feyenoordsupporters. Het traject duurt 12 weken en vindt plaats op verschillende Feyenoordlocaties. 
Inhoud programma 
Het vitaliteitsproject Feyenoord Fanactive is toegespitst op de Feyenoordsupporter die gezonder wil leven en meer wil bewegen en dat graag met medesupporters in en rondom de Kuip doet. Voor 12 weken lang kunnen Feyenoordsupporters deelnemen aan een beweeg- en leefstijltraject bij verschillende Feyenoordlocaties. Tijdens het traject wordt gewerkt aan het stimuleren en bevorderen van het bewustzijn van een actieve en een gezonde leefstijl. Verschillende thema’s zoals voeding, rust, ritme, stress en beweging komen aan bod tijdens workshops. Daarnaast wordt gewerkt aan kracht, cardio en (hard)lopen tijdens de sportlessen. Naast de wekelijkse sessies wordt aan de hand van een thuisprogramma ook gewerkt aan de verschillende onderdelen. 

Aanmelden

Elke maandag wordt het programma aangeboden tussen 19.00 - 21.00 uur in en rondom De Kuip. Deelname aan het traject kost €100,-. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per e-mail via [email protected] door de volgende gegevens toe te sturen: naam, achternaam, telefoonnummer en korte motivatie.