#KrachtvanFeyenoord

De stichting

De #KrachtvanFeyenoord wordt mogelijk gemaakt door de Feyenoord Foundation. Deze stichting werft en beheert alle fondsen en middelen voor de sociaal-maatschappelijke programma’s van Feyenoord en beschikt over de ANBI-status en een eigen bestuur. 
Transparantie 
Doordat alle sociaal-maatschappelijke activiteiten van Feyenoord zijn ondergebracht binnen de Feyenoord Foundation, is er een strikte scheiding tussen de financiering van deze activiteiten en de exploitatie van Feyenoord als voetbalclub. Deze splitsing garandeert de juiste besteding van de voor de sociaal-maatschappelijke programma’s bestemde gelden. Daarnaast biedt de Feyenoord Foundation vanzelfsprekend de voor een stichting met een ANBI-status vereiste transparantie over het werven en beheren van haar fondsen en middelen.

Samenwerken?
Wilt u, evenals vele andere organisaties, uw sociaal-maatschappelijke invloed vergroten door samen te werken met de Feyenoord Foundation? Neem contact op via onderstaand formulier. We verkennen graag de mogelijkheden om hand in hand de #KrachtvanFeyenoord over te brengen.