#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Leercentra

Op meerdere locaties in Rotterdam beschikken we over moderne leercentra. Daar gebruiken we de #KrachtvanFeyenoord om kinderen een duwtje in de goede richting te geven. 
Leercentra De Kuip
Binnen de hekken van De Kuip bevinden zich twee moderne leercentra. In zowel de Feyenoord Campus Olympia (gelegen onder de eerste ring, aan de Olympiazijde van het stadion) als de Feyenoord Campus Noordzijde (in het gebouw van Feyenoord Service & Tickets) ontvangen we wekelijks tientallen kinderen die deelnemen aan onze sociaal-maatschappelijke programma’s, waaronder S.V. GIO.

Feyenoord Campus Erasmus
Kinderen uit Rotterdam-Zuid kunnen sinds september 2018 ook op de campus van de Erasmus Universiteit werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. De Erasmus Universiteit faciliteert de speciale lesruimte waarvan de inrichting geheel is verzorgd door Feyenoord en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Erasmus Sport levert de benodigde ruimte en attributen voor de sportieve activiteiten. Het lesmateriaal is gemaakt door Feyenoord en het Wetenschapsknooppunt EUR.