Kom in actie
Kom in actie

Feyenoord Foundation FunRun

Geld inzamelen voor het goede doel, terwijl je hardloopt door De Kuip. Je doet het tijdens de Feyenoord Foundation FunRun, het jaarlijkse hardloopevenement door het stadion van Feyenoord.

Jublieumeditie 2020 afgelast
De Feyenoord Foundation FunRun is afgelast. Dit besluit is genomen vanwege de huidige situatie en alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus, dat momenteel de (sport)wereld in zijn greep houdt. De organisatie onderzoekt de mogelijkheid om de jubileumeditie later dit jaar te kunnen inhalen. Mocht hierover definitieve informatie zijn, dan wordt deze uiteraard gecommuniceerd via de officiële kanalen van Feyenoord.

Afstanden voor iedereen

De Feyenoord Foundation FunRun is een hardloopevenement voor iedereen: jong, oud, getrainde én minder getrainde hardlopers. Er zijn parcoursen uitgestippeld met verschillende afstanden en er zijn daarnaast speciale Runs voor Kameraadjes, families en business-teams. 

Hardlopen door de spelerstunnel
Welke afstand je ook loopt: elk parcours voert je door de spelerstunnel en langs het veld van De Kuip. Een unieke ervaring! Wie een langere afstand loopt, komt bovendien over Varkenoord (het complex van Feyenoord Academy) en 1908, het hypermoderne trainingscomplex van Feyenoord 1.

Opbrengst 
De netto inkomsten van de FunRun komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Wie zich inschrijft, steunt automatisch deze goede doelen. Daarnaast kun je je uiteraard laten sponsoren door een actiepagina aan te maken op ons donatieplatform. Alle actuele informatie over (aanmelden voor) de Feyenoord Foundation FunRun vind je op www.feyenoordfoundationfunrun.nl.