#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Foundation FunRun

Geld inzamelen voor het goede doel, terwijl je hardloopt door De Kuip. Je doet het tijdens de Feyenoord Foundation FunRun, het jaarlijkse hardloopevenement door het stadion van Feyenoord.    

Afstanden voor iedereen
De Feyenoord Foundation FunRun is een hardloopevenement voor iedereen: jong, oud, getrainde én minder getrainde hardlopers. Er zijn parcoursen uitgestippeld met verschillende afstanden en er zijn daarnaast speciale Runs voor Kameraadjes, families en business-teams. 

Hardlopen door de spelerstunnel
Welke afstand je ook loopt: elk parcours voert je door de spelerstunnel en langs het veld van De Kuip. Een unieke ervaring! Wie een langere afstand loopt, komt bovendien over Varkenoord (het complex van Feyenoord Academy) en 1908, het hypermoderne trainingscomplex van Feyenoord 1.

Opbrengst 
De netto inkomsten van de FunRun komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Wie zich inschrijft, steunt automatisch deze goede doelen. Daarnaast kun je je uiteraard laten sponsoren door een actiepagina aan te maken op ons donatieplatform. Alle actuele informatie over (aanmelden voor) de Feyenoord Foundation FunRun vind je op www.feyenoordfoundationfunrun.nl.