Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
opel%20clinic-3

Ervaring voor het leven voor deelnemers clinic Opel

Training krijgen van twee trainers en drie spelers van Feyenoord 1. Die bijzondere eer was maandagmiddag weggelegd voor twintig vertegenwoordigers van diverse autoleasemaatschappijen, die mochten deelnemen aan een jaarlijkse voetbalclinic via Feyenoords hoofdsponsor Opel.

De training vond plaats op de schitterende grasmat in de zonovergoten Kuip, die een dag eerder nog het toneel was van Feyenoords laatste officiële wedstrijd van het seizoen. Aan de kant van het veld waar Dirk Kuyt zondag het duel met N.E.C. besliste, konden de gasten zich naar hartenlust uitleven met diverse oefeningen. De clinic stond onder leiding van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en Ben Wijnstekers, die werden geassisteerd door assistent-trainer Jan Wouters en de spelers Eric Botteghin, Michiel Kramer en Eljero Elia.

Zo fungeerden Botteghin en Kramer niet veel later als aanspeelpunt bij het afwerken op doel. Niet zelden steeg er een bewonderend applaus op vanuit de groep, als een van hun collega’s op fraaie wijze had weten te scoren in De Kuip.

De middag kon daardoor al gauw niet meer stuk voor de deelnemers, die na het actieve gedeelte op de heilige grasmat een rondleiding door het stadion kregen. Aansluitend volgde een borrel in een Business Unit, waar de gasten alle gelegenheid hadden om gezamenlijk na te genieten van een ervaring voor het leven.