Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1e%20training%20elia-6

Elia sluit direct aan op trainingsveld

Kort nadat Eljero Elia donderdagochtend zijn contract tekende bij Feyenoord, maakte hij direct zijn entree op het trainingsveld op Varkenoord. Honderden supporters, voor wie de schoolvakantie en het mooie weer een mooie gelegenheid vormden om naar de training te komen, zagen de nieuwe aanwinst daar zijn eerste meters maken als Feyenoorder.

Elia kon aan de bak tijdens zijn eerste training. Waar hij de afgelopen periode individueel trainde met oud-prof Iwan Redan en performance trainer Purcy Marte, sloot hij donderdag direct aan bij de groep. Zo nam de aanvaller deel aan verschillende positiespellen en werd hij ook opgesteld in het afsluitende grote partijspel.

In dat partijspel maakten ook Miquel Nelom en Simon Gustafson hun opwachting. De twee ontbraken in verband met ziekte in de afgelopen oefenwedstrijd tegen Olympiakos, maar maakten eerder deze week alweer hun rentree op het trainingsveld.

De selectie van Giovanni van Bronckhorst werkt vrijdagochtend de afsluitende training af in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen FC Utrecht. Voor deze thuiswedstrijd, die zaterdag om 20.45 uur wordt gespeeld, is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/tickets.

Een nadere kennismaking met Eljero Elia is donderdagavond te zien in Feyenoord TV. In het clubprogramma, dat om 18.50 uur wordt uitgezonden op FOX Sports, komt verder Joey Sleegers uitgebreid aan het woord. Ook is er een reportage te zien over de G-voetbaldag die woensdag plaatsvond in Barendrecht.