Fanshop
Fanshop
training-4%20okt-1

Elia keert terug op trainingsveld

Eljero Elia heeft een nieuwe stap gezet in zijn herstel van een schouderblessure. De aanvaller keerde tijdens de training van dinsdagochtend terug op het veld.

Elia raakte in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen FC Groningen, waarin hij drie keer scoorde, geblesseerd aan zijn schouder. Hij kwam vervolgens nog wel in actie in de thuiswedstrijd tegen FC Twente, maar werd kort daarna geopereerd. Eind vorige maand trainde Elia individueel voor het eerst weer buiten.

De terugkeer van Elia bij de groep volgt een dag na de rentree van Sven van Beek bij Feyenoord 2. De verdediger maakte in de uitwedstrijd tegen Excelsior 2 zijn eerste minuten van dit seizoen, nadat hij sinds de zomer buitenspel stond wegens een voetblessure. Dinsdag sloot Van Beek alweer aan op het trainingsveld.

Ook Warner Hahn is op de weg terug, nadat hij in januari van dit jaar geblesseerd raakte aan zijn knie. De doelman trainde dinsdagochtend samen met keeperstrainer Khalid Benlahsen.

Met de aanstaande terugkeer van het drietal komt trainer Giovanni van Bronckhorst nog ruimer in zijn opties te zitten richting de drukke periode die half oktober aanbreekt. De uitwedstrijd tegen N.E.C. op zondag 16 oktober is voor Feyenoord het begin van een blok van zeven wedstrijden in negentien dagen. 

Guess who's back on the pitch? #Feyenoord

Een foto die is geplaatst door Eljero Elia (@eljeroelia) op