Putten-Feyenoord-8

El Hankouri ‘volwassener’ terug bij Feyenoord

Mo El Hankouri maakte zaterdagmiddag tegen SDC Putten (1-8 winst) zijn rentree in het shirt van Feyenoord. De aanvaller, die vandaag (zondag) zijn 21ste verjaardag viert, werd vorig seizoen verhuurd aan Willem II en is naar eigen zeggen ‘volwassener, fitter en technischer’ teruggekeerd in Rotterdam-Zuid.

Die stelling zette hij in Putten kracht bij door direct twee keer te scoren. De buitenspeler kwam na rust binnen de lijnen, en liep met zijn ploeggenoten uit van 0-1 naar 1-8. ‘We hadden als doel om veel doelpunten te maken. Dat hebben we gedaan, dus het is een geslaagde dag,’ vertelde El Hankouri tegenover Feyenoord TV.

‘Persoonlijk ging het ook wel lekker,’ keek El Hankouri terug op zijn eigen optreden. ‘Ik was bij Willem II geblesseerd aan het einde van het seizoen, dus na een lange periode heb ik nu weer gespeeld. Mijn acties lukten, ik heb twee doelpunten gemaakt; heerlijk. Deze wedstrijden zijn er om fit te worden en minuten te maken, dus ik heb een tevreden gevoel.’

El Hankouri hoopt dat hij zich in het nieuwe seizoen nog vaker kan laten gelden in het rood-wit. ‘Ik kom uit Rotterdam, dus om terug te zijn bij Feyenoord geeft een heerlijk gevoel. Ik hoop dat ik bij Feyenoord minuten kan maken, daar zal ik alles aan doen.’