Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
wedstrmag_vs

El Ahmadi: ‘Vechtlust tonen om AZ te verslaan’

Karim El Ahmadi ziet de halve finale van de KNVB beker tegen AZ, die donderdagavond (20:45 uur) wordt gespeeld in De Kuip, als een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn carrière. ‘De wedstrijd van vanavond is ontzettend belangrijk. Wij zullen er alles aan moeten doen om de finale te bereiken’, zegt de 31-jarige middenvelder in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine, dat donderdagavond gratis verkrijgbaar is in De Kuip.

Volgens El Ahmadi wordt er in bekerwedstrijden iets anders gevraagd dan in competitieduels. ‘Ik zie een bekerduel altijd als een wedstrijd op zich. Je weet vooraf dat je door bent als je wint en uitgeschakeld bent wanneer je verliest, dat zorgt altijd voor een iets andere beleving dan normaal. Eerder dit seizoen hebben we de bekerwedstrijden tegen bijvoorbeeld Ajax en Roda JC met name dankzij onze vechtlust gewonnen. Die vechtlust zullen we ook vanavond weer moeten tonen om AZ te verslaan.’

Het volledige interview met Karim El Ahmadi is te lezen in het Feyenoord Wedstrijdmagazine voor de thuiswedstrijd tegen AZ. Dit magazine is donderdag gratis verkrijgbaar in De Kuip.