Fanshop
Fanshop
dirk6

Eerste training met Kuyt donderdag om 10.00 uur

Feyenoord werkt donderdag om 10.00 uur de eerstvolgende training af op Varkenoord. Tijdens deze training, die vrij toegankelijk is voor supporters, zal Dirk Kuyt voor het eerst aansluiten bij de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst.

In verband met de verwachte drukte zullen de spelers donderdag met busjes vanuit De Kuip naar het trainingsveld rijden, om op die manier onveilige situaties bij het oversteken van de weg richting Varkenoord te voorkomen.

Feyenoord wijst alle supporters erop dat de ruimte langs het trainingsveld op Varkenoord momenteel beperkt is. Het betreden van de (net ingezaaide) velden rondom het trainingsveld is ten strengste verboden en kan schade veroorzaken.

Wie de grootste drukte wil ontlopen, is uiteraard van harte welkom tijdens een training later in de voorbereiding, waarbij Kuyt ook aanwezig zal zijn.

Patrick Lodewijks is donderdag niet aanwezig op de training van Feyenoord. In zijn plaats zal Khalid Benlahsen, hoofd keepers academy binnen de jeugdopleiding van Feyenoord, de keepers onder zijn hoede nemen. Benlahsen zal Lodewijks ook vervangen tijdens het trainingskamp in Oostenrijk van volgende week.