Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Dubbelklapper voor Quinten Timber in de maand november

Quinten Timber is dankzij zijn sterke maand november bekroont met twee awards. Zowel de trofeeën van Speler van de Maand als die van Goal of the Month neemt hij mee naar huis. Voor Timber is het de eerste keer dat hij een persoonlijke prijs in de wacht sleept. De mandekker werd door de Feyenoord-supporters verkozen als winnaar.
Grote waarde 
De middenvelder maakte in maand november meerdere malen indruk binnen de lijnen en dat is ook het legioen niet ontgaan. Voor de eerste maal werd hij verkozen tot Speler van de Maand. Hij drukte nadrukkelijk zijn stempel in de Eredivisie tijdens drie overwinningen van Feyenoord. Met goals tegen RKC Waalwijk, AZ en Excelsior was hij van grote waarde. Ook leverde hij in de gewonnen stadsderby nog de assists op de 2-4 van Santiago Gimenez.   
 
Winnende treffer 
Ook de Goal of the Month trofee gaat mee huiswaarts met de middenvelder. Tijdens de topper tegen AZ in De Kuip haalde Timber in de 24ste minuut verwoestend uit en liet daarmee doelman Mathew Ryan het nakijken. Het doelpunt bleek uiteindelijk de winnende treffer te zijn en daarmee bezorgde hij zijn ploeg drie belangrijke punten tegen de Alkmaarders.