Fanshop
Fanshop
O19WillemII1A

Doelpuntloos gelijkspel voor Feyenoord Onder 19

Willem II Onder 19 en Feyenoord Onder 19 hebben woensdagavond doelpuntloos gelijk gespeeld in Tilburg. De Rotterdammers kregen - net als in veel eerdere wedstrijden dit seizoen - genoeg mogelijkheden, maar kregen het niet voor elkaar om één van die kansen om te zetten in een doelpunt. ‘Mijn spelers hebben hard gewerkt, maar het is jammer dat ze zichzelf niet belonen’, aldus trainer Marcel Koning.

‘In de eerste helft hadden wij de nodige moeite om Willem II onder druk te zetten’, vervolgde Koning. ‘Zij konden goed onder onze druk uit voetballen, maar toch kregen wij via Saleh Anez een goede kans op het openingsdoelpunt.’ Zijn inzet verdween over het Tilburgse doel.

Na de pauze volgden nieuwe mogelijkheden voor de bezoekers. Fabian Korporaal stoomde in zijn eentje op het Willem II-doel af, maar zijn inzet verdween aan de verkeerde kant van de paal. In de slotfase leek verdediger Bert Koomen wel raak te schieten, maar via de binnenkant van de kruising kwam de bal toch weer terug het veld in. Koning: ‘Als je een aantal honderd procent kansen krijgt, moet je een wedstrijd gewoon kunnen beslissen.’

Willem II Onder 19 - Feyenoord Onder 19 0-0

Opstelling Feyenoord Onder 19: Ten Hove; Kingsale, Koomen, Knoester, Absalem; Korporaal, Van der Meer, Janga (80’ Roeleveld); Hansson, Herrmann (45’ Robertha), Anez (60’ Slabbekoorn).