Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I1628

Director Seathouders ontmoeten selectie tijdens lunch

De Director Seathouders van Feyenoord hebben de spelers en staf woensdagmiddag ontmoet en succes gewenst voor de komende competitiewedstrijd, aanstaande zondag tegen sc Heerenveen. Dat deden zij tijdens de jaarlijkse Director Seatlunch in de Boardroom van De Kuip.

De lunch met spelers en staf maakt onderdeel uit van het zakelijke pakket, behorend tot de Director Seats, wat de meest exclusieve zakelijke stoelen in De Kuip zijn. Voor de Director Seathouders is de Boardroom geen onbekende ruimte. Rondom thuiswedstrijden van Feyenoord is dit de luxe ruimte waar zij worden ontvangen, evenals het bestuur van Feyenoord en de tegenstander.

Met zo’n 160 gasten was de lunch, die vooraf werd gegaan door een rondleiding in De Kuip, dit jaar drukker bezocht dan ooit. ‘Dat is een teken dat Feyenoord ook in zakelijke kringen leeft. Het feit dat alle zakelijke stoelen voor de rest van dit seizoen zijn uitverkocht, is eveneens zo’n signaal,’ zegt commercieel directeur Mark Koevermans. ‘Als je ziet waar we vandaan komen, dan kunnen we alleen maar heel erg trots zijn op waar we nu staan. De zakelijke afdeling van Feyenoord is een zeer belangrijke pijler geworden in de jaaromzet van de club. De Director Seathouders dragen daar voor een groot deel aan bij. Het is mooi dat we via deze lunch iets exclusiefs kunnen terugdoen voor hen.’

Dat het voor de zakelijke gasten inderdaad een bijzondere middag was, bleek niet alleen uit de leuke gesprekken en lachende gezichten, maar ook uit de vele handtekeningen die werden verzameld. Alle aanwezigen hadden van Feyenoord een retrobal gekregen, waarop de Feyenoorders maar al te graag hun handtekening zetten. Waarna de Director Seathouders hen veel succes wensten voor aanstaande zondag en de rest van het seizoen, waarbij ze uiteraard vermeldden dat de spelers in die duels op hun steun kunnen rekenen.