Fanshop
Fanshop
director%20seat%20lunch-8

Director Seathouders enthousiast over jaarlijkse lunch met selectie

Een delegatie van Director Seathouders van Feyenoord kan terugkijken op een bijzondere en smaakvolle middag. Zo’n honderd gasten genoten in de Boardroom van De Kuip van een exclusieve lunch, in gezelschap van de voltallige selectie van Feyenoord. De jaarlijkse Director Seatlunch met spelers en staf maakt onderdeel uit van het zakelijk pakket, behorend tot de Director Seats.

Na het ontvangst stond er voor de Director Seathouders allereerst een rondleiding door De Kuip op het programma. Hoewel het stadion voor hen bekend terrein is, bleek het toch interessant om een kijkje achter de schermen te krijgen en keek het gezelschap hun ogen uit in onder meer de spelerstunnel.

In de Boardroom was ondertussen een heerlijke lunch bereid en namen de zakelijke supporters en spelers door elkaar heen plaats aan de keurig gedekte tafels. Tussen de gerechten door hadden de Director Seathouders uitgebreid de gelegenheid de voetballers het hemd van het lijf te vragen, terwijl al voorzichtig vooruit werd geblikt op de bekerfinale van eind april.

Sebastiaan Verbeek, als directeur Sport, Recreation & Entertainment van Aon Risk Solutions een van de aanwezigen in De Kuip, keek meer dan tevreden terug op de lunch. ‘Ik zat aan tafel met Roy Makaay en Tonny Vilhena’, vertelde hij. ‘Heel aardig om eens inzicht te krijgen in de wereld achter de sporters en hun begeleiding. Dat gold overigens ook voor de gesprekken met mensen van adidas, die ook bij ons aan tafel zaten. Dat de lunch dan ook nog eens plaatsvindt in een geweldige ruimte als de Boardroom, maakt het helemaal af. Een topmiddag.’