Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord_DirectorSeat_Lunch-5281

Director Seathouders en selectie maken kennis tijdens informele lunch

De Director Seathouders van Feyenoord hebben woensdagmiddag genoten van een smakelijke viergangenlunch met de spelers en staf van de club. De houders van de meest exclusieve stoelen in De Kuip kregen zo de kans de selectieleden te leren kennen en hen succes te wensen voor de laatste fase van het seizoen.

De drukbezochte lunch vond plaats in de chique Boardroom, dat overigens geen onbekende ruimte is voor de Director Seathouders. Rondom thuiswedstrijden van Feyenoord is dit de luxe ruimte waar zij worden ontvangen. De lunch werd afgetrapt door Dennis van Keulen, Manager Sales B2B bij Feyenoord. ‘Als club hebben we dit jaar een unieke prestatie neergezet door op voorhand zakelijk uitverkocht te zijn,’ sprak Van Keulen. ‘Vorig jaar was sportief gezien ook fantastisch met het behalen van het kampioenschap. Nu zijn alle ogen gericht op de bekerfinale.’

Prettige tafelgenoot
Na het welkomstwoord kregen de Director Seathouders, spelers en staf de eerste van de vier gangen voorgeschoteld. Geert van de Guchte (ING Nederland) genoot zichtbaar tijdens de Director Seatlunch. Niet alleen de carpaccio, gerookte zalm en diverse rijkelijk belegde sandwiches konden het Feyenoord Business Clublid bekoren, ook het gezelschap - de Zweedse selectiespeler Sam Larsson was zijn tafelgenoot – vond hij fijn. ‘Dit was precies het beeld dat ik bij hem had’, vertelde Van de Guchte tussen de gangen door. ‘Ik had inderdaad wel verwacht dat hij de taal snel geleerd zou hebben. Leuk om met hem te praten over zijn ervaringen in Nederland en Feyenoord in het bijzonder.’

Handtekeningenjacht
Terwijl Van der Guchte het gesprek met Larsson en zijn andere tafelgenoten hervatte begonnen de eerste Business Seathouders langzaam op zoek te gaan naar hun favoriete spelers om allerlei attributen te laten signeren. Zo zette Robin van Persie zijn handtekening op het lichtblauwe Europese shirt uit het seizoen 2001/2002, het jaar dat Feyenoord de UEFA Cup won en hij zelf ook al deel uitmaakte van de selectie. Aan de andere kant van de Boardroom zette Tonny Vilhena een krabbel op één van de retroballen die iedere aanwezige Director Seathouder kreeg als aandenken aan deze bijzondere lunch.

‘Gezellig hapje eten’
Verdediger Sven van Beek had het naar zijn zin aan tafel. ‘Het is altijd gezellig om met mensen die betrokken zijn bij de club een hapje te eten en eens over andere dingen dan voetbal te praten. Bijvoorbeeld over wat zij zelf doen en over hun betrokkenheid bij Feyenoord’, aldus Van Beek na afloop van de lunch, enkele seconden voordat hem door de Director Seathouders succes werd gewenst voor de rest van het seizoen.