Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
funrun_key_visual

Derde editie FunRun op woensdag 23 mei 2018

Na het succes van de eerste twee edities vindt in het nieuwe jaar de derde editie van de Feyenoord Foundation FunRun plaats. Zet woensdag 23 mei 2018 alvast in je agenda, zodat je dit unieke hardloopevenement niet hoeft te missen.

Met de FunRun staan we samen sterk voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Door mee te doen aan deze unieke hardloopwedstrijd, waarbij je in, langs en door De Kuip loopt, help je mee om geld in te zamelen voor deze goede doelen.

Individueel of gezamenlijk kun jij je binnenkort inschrijven voor dit unieke hardloopevenement. Loop samen met je vriendjes de 800 meter, met je familie de 1.500 meter of ga als meer ervaren loper voor de 5 of 10 kilometer. Uiteraard kunnen de uit meerdere personen bestaande Businessteams zich eveneens inschrijven voor de 5 of 10 kilometer.

Na twee uitverkochte edities met in totaal zo’n 4.000 deelnemers hopen we op een nog succesvollere derde editie. Houd de website www.feyenoord.nl/funrun en de eventpagina op Facebook in de gaten voor het laatste nieuws en de start van de kaartverkoop!