Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Deelnemer, vrijwilliger en stagiair ervaren nu zelf de #KrachtvanFeyenoord

Tijdens de actie #WeBlijvenNuGaan van de selectie van Feyenoord 1 waren de rollen voor een vrijwilliger, staigiair en een deelnemend gezin van de #KrachtvanFeyenoord opeens omgedraaid. Plotseling stonden zij in de schijnwerpers, waar ze normaliter anderen helpen.

De familie Amrins pakt bijvoorbeeld iedere kans om mee te doen aan een Feyenoord-activiteit, zoals de Feyenoord Street League en Schoolsport+, maar ook aan Club 1908. Een van de zoons van het gezin, Loukmane, is overal enthousiast over en wil graag alles leren. Vader Lahoucine is een trouwe vrijwilliger bij diverse projecten. En nu stonden ze bij de rondleiding opeens oog in oog met de spelers, die hen verrasten met een seizoenkaart.

Ook stagiair Anthony heeft zich afgelopen seizoen vele uren ingezet voor de sociaal-maatschappelijke activiteiten van Feyenoord. Als een van de 354 studenten uit het MBO, HBO en de universiteit die afgelopen jaar de #KrachtvanFeyenoord op stagebasis hebben verspreid, heeft hij persoonlijk bijgedragen aan de positieve ontwikkeling op dit vlak. En daarvoor werd Anthony, die zich van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat inzette voor de club, beloond met een seizoenkaart.

Bekijk de video in de videospeler.