Fanshop
Fanshop
cover_mag_vrij_visual

De Vrij: ‘Nu sterke serie neerzetten’

Feyenoord is er alles aan gelegen om het jaar 2013 af te sluiten met een sterke serie. Nadat afgelopen zondag met 1-0 werd verloren van RKC Waalwijk, is het voor de ploeg zaak om de laatste vier competitiewedstrijden van dit kalenderjaar winnend af te sluiten, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen PSV. ‘De afgelopen twee seizoenen pakten we voor de winterstop veel punten, daar moeten we dit jaar ook weer voor gaan’, vertelt Stefan de Vrij in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine, dat zondag gratis verkrijgbaar is in en om De Kuip.

Feyenoord was de afgelopen seizoenen telkens sterk in de maand december. De Vrij denkt dat die resultaten geen toeval zijn. ‘Dat we in december vaak goede resultaten boeken, heeft er mede mee te maken dat wij dan telkens nog een fitte groep met weinig blessures hebben. Daarnaast denk ik dat het belangrijk is om ook richting de winterstop nog heel gefocust te zijn. Juist in deze periode kun je goede zaken doen door een sterke serie neer te zetten.’

Lees het volledige interview met Stefan de Vrij in het Feyenoord Wedstrijdmagazine dat zondag rond de thuiswedstrijd tegen PSV gratis wordt verspreid in De Kuip. In het blad wordt verder in woord en beeld teruggeblikt op twee eerdere confrontaties met de Eindhovenaren in De Kuip, is alles te lezen over de tegenstander en is er plaats voor een prognose van oud-Feyenoorder Wim Rijsbergen.