Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

De Kuip mag vol tegen SC Cambuur

Goed nieuws: De Kuip mag weer vol! Als gevolg van versoepelingen van de coronamaatregelen die dinsdagavond door het kabinet bekend zijn gemaakt, vervalt vanaf vrijdag 18 februari aanstaande de 1/3 capaciteit in de stadions.

Dat betekent dat De Kuip komend weekend weer volledig gevuld mag worden, als Feyenoord het opneemt tegen SC Cambuur (zondag 20 februari, 14:30 uur). Begin deze maand keerden de supporters na een afwezigheid van bijna drie maanden al terug in de Nederlandse stadions, alleen mochten die de afgelopen weken voor een derde gevuld worden. Die beperking vervalt vanaf de komende speelronde.

Wel dienen alle supporters bij de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur van komende zondag nog in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Deze maatregel is niet meer van toepassing vanaf vrijdag 25 februari. Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd daarna - Feyenoord – FC Groningen op zaterdag 5 maart - hoeven bezoekers dus geen coronatoegangsbewijs meer te tonen.

Het tonen van een coronatoegangsbewijs kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via Coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Bezoeken Feyenoord – SC Cambuur
Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart (en coronatoegangsbewijs en geldig legitimatiebewijs) toegang tot Feyenoord – SC Cambuur. Verder krijgen zij, evenals Legioen-leden en Junioren Kameraadjes, voorrang op het (bij)bestellen van kaarten. Hierover worden zij persoonlijk per mail geïnformeerd. Uiteindelijk kunnen alle supporters gemakkelijk en snel een kaart bestellen via de Online Ticketshop.

Alle kaartverkoopinformatie voor deze wedstrijd vind je hier.

Eindelijk!
Een volle Kuip, dat is waar we met elkaar maanden naar hebben uitgekeken. Feyenoord hoopt dat het zondag eindelijk weer zover is en kan niet wachten om alle supporters weer te mogen verwelkomen in het stadion. Ook spelers en staf hopen op de massale steun die ze zo lang hebben moeten missen. Tot snel in De Kuip!