Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
bruggenloopajs_948

De Kuip decor start en finish DSW Bruggenloop

Stadion Feijenoord is op zondag 11 december het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam. 12.000 deelnemers trotseren de vijftien kilometer over zes Rotterdamse bruggen om uiteindelijk in het donker terug te keren bij De Kuip.

De DWS Bruggenloop Rotterdam is een unieke loopbelevenis door een donker en kerstachtig Rotterdam. Het 15 kilometer lange parcours brengt de lopers over zes bruggen in de Maasstad. Na de start bij De Kuip wacht de lopers in chronologische volgorde een beproeving op het Varkenoordse Viaduct, de Lodewijk Pincoffsbrug, de Spoorweghavenbrug, de Erasmusbrug, de Nieuwe Leuvebrug, de Boerengatbrug en de Van Brienenoordbrug, alvorens ze een heldenontvangst wacht op de Olympiaweg nabij het stadion. 

De DSW Bruggenloop is niet alleen een prachtige sportieve uitdaging voor de deelnemers, maar geeft ook aandacht aan een jaarlijks wisselend goed doel. Dit jaar is dat Stichting DaDa, dat als doel heeft een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg aan kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen. Hierbij zijn kindvriendelijkheid, (visuele) communicatie en ouder-kindrelatie de sleutelwoorden.

Met de Business Run van de Bruggenloop is er de mogelijkheid om sportiviteit, gezelligheid en business te combineren: dé ideale jaarafsluiting met collega’s en relaties. In het Maasgebouw van Stadion Feijenoord krijgen de Business Run teams een warm ontvangst in een unieke kerstambiance. Business Runners worden in en rondom het Maasgebouw voorzien van alle gemakken, zoals exclusieve parkeergelegenheid, kleedruimte, tassenafgifte en ontvangst met koffie en thee. Na de finish worden zij onthaald met een sportieve kerstborrel.

De afgelopen edities van de Bruggenloop waren steevast uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie het maximum aantal van 12.000 deelnemers snel te bereiken. Inschrijven kan via deze link. Meer informatie over de DSW Bruggenloop Rotterdam is te vinden op www.bruggenloop.nl

Meer informatie over het organiseren van een evenement in De Kuip? Kijk dan hier.