Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
kerstbal%20kuip

De Kuip: dé locatie tijdens de kerstvakantie!

De laatste dagen van het jaar 2015 zijn aangebroken, een tijd van feestdagen en vakantie! In de vrije dagen zonder voetbal hoef je je absoluut niet te vervelen, want in De Kuip is genoeg te doen de komende weken.

Feyenoord biedt tijdens de kerstvakantie een alternatieve rondleiding: de Familierondleiding, leuk voor jong én oud! De jongste deelnemers ontvangen een Feyenoord-speurboekje, waarmee ze op speelse wijze het stadion verkennen. De ouders kunnen genieten van de achtergrondverhalen die worden verteld door de rondleiders.

Voor deze Familierondleidingen, gelden de standaard prijzen: € 13,50 voor volwassenen en € 9,50 voor kinderen tot en met 14 jaar. Bestellen kan 24 uur per dag via deze website. De Familierondleidingen, die anderhalf uur duren, zijn ook op de dag zelf te boeken in de Feyenoord Fanshop naast De Kuip. Kom in dat geval op tijd, want vol is vol. Alle informatie over de Familierondleidingen vind je hier

De Familierondleidingen zijn uitstekend te combineren met een lunch in de vernieuwde Brasserie De Kuip. De eetgelegenheid op de eerste verdieping van het Maasgebouw is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip, waar je terecht kunt voor mooie producten zonder moeilijkdoenerij. Iedereen die een rondleiding boekt in De Kuip krijgt het tweede kopje koffie in Brasserie De Kuip gratis. Let op: in de kerstvakantie gelden afwijkende openingstijden in de brasserie. Kijk daarom voor uw bezoek aan De Kuip hier.