Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Dávid Hancko verkozen tot Speler van de Maand januari

Dávid Hancko is door de Feyenoord-supporters verkozen tot Speler van de Maand januari. Het is de eerste maal dat de Slowaak een persoonlijke prijs in ontvangst neemt bij Feyenoord.
Januari
Hancko kende een ijzersterke startmaand van het jaar 2024. In januari kwam hij alle mogelijke minuten in actie voor Feyenoord. De centrale verdediger liet onder meer zijn kwaliteiten zien in het bekerduel met PSV in de TOTO KNVB Beker. Mede dankzij zijn onderscheppingen, tackles en zijn leiding van achteruit hield de ploeg van Arne Slot het doel leeg en werd de kwartfinale bereikt. 

Live Like A Pro
Het harde werken en de prestaties werden onlangs belicht in een nieuwe aflevering van Live Like A Pro. Samen met Mascha Lange sprak hij over zijn wedstrijdvoorbereiding, zijn ontwikkeling bij Feyenoord en de band met de medische staf. ‘De supporters, de trainer en mijn teamgenoten weten allemaal wat ik kan en ik wil ze niet teleurstellen. Dus wil ik elke wedstrijd de beste versie van mezelf laten zien.’ Klik hier om de hele aflevering te bekijken.