Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Contractverlenging voor John de Wolf

Feyenoord heeft door middel van het lichten van de optie in zijn contract de overeenkomst met John de Wolf met twee jaar verlengd. De assistent-trainer staat daardoor tot medio 2022 bij de club onder contract.

‘De club en ik hebben het er samen over gehad, maar we vonden het beiden niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft te veel ruchtbaarheid aan te geven,’ legt De Wolf uit. ‘Nu het dan toch via andere kanalen naar buiten is gekomen wil ik er graag wel over kwijt dat ik uiteraard heel blij ben dat ik nog langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf.’

John de Wolf behoort sinds eind oktober tot de technische staf van het eerste elftal. Het was van zowel de club als Dick Advocaat een grote wens om de staf te voorzien van iemand met een grote en nadrukkelijke Feyenoord-achtergrond, iets waarover de voormalige verdediger uiteraard beschikt. De Wolf speelde tussen 1989 en 1995 in De Kuip en behaalde in die periode grote successen, met onder meer de landstitel en drie KNVB Bekers.