Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Vrouwen 1
Staf FV1

Sandra van Tol versterkt technische staf Feyenoord Vrouwen 1

Sandra van Tol zal vanaf komend seizoen de technische staf van Feyenoord Vrouwen 1 gaan versterken. De huidig hoofdtrainer van de Feyenoord Vrouwen Beloften schuift door naar de positie van 1e assistent-trainer en zal samen met Patty Damsma (2e assistent-trainer) en John Bos (keeperstrainer) hoofdtrainer Danny Mulder assisteren.
Van Tol kwam in haar rijke carrière uit voor Zwart-Wit '28, SV Saestum, RVVH, VV Rhoon, BVV Barendrecht, SSS en VV Papendrecht. Vooral haar periode bij SV Saestum was uiterst succesvol. Zo werd ze driemaal kampioen van de hoofdklasse (2002, 2005 en 2006) – destijds nog het hoogste vrouwenniveau – en won ze de KNVB Beker (2004) en de Super Cup (2005 en 2006). De Rotterdamse speelde bovendien drieëntachtig interlands voor het Nederlands elftal. 
 
Na twee seizoenen als assistent actief te zijn geweest bij Excelsior Rotterdam, maakte ze vorig seizoen de overstap naar Feyenoord. Van Tol is trots op het feit dat ze deze stap kan maken. ‘Ik vind het een enorme eer om deze rol volgend seizoen te mogen vervullen en ben blij met deze door Feyenoord geboden kans.’
 
Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal, is verheugd met de aanstelling van Van Tol. ‘Het is mooi dat we Sandra nu al kunnen doorschuiven naar deze positie. Met al haar ervaring en achtergrond als speelster zijn we ervan overtuigd dat ze een hele goede aanvulling op de huidige staf gaat zijn. Wat ons betreft is het bovendien een groot voordeel dat ze al een seizoen als hoofdcoach van de Beloften heeft gewerkt.’
 
Staf Feyenoord Vrouwen 1 compleet
Met de aanstelling van Van Tol is de volledige (technische) staf van Feyenoord Vrouwen 1 voor het seizoen 2022-2023 ingevuld. Nadat eerder al hoofdtrainer Danny Mulder zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis heeft gezet, hebben afgelopen zondag voor aanvang van de wedstrijd Feyenoord V1 – ADO Den Haag V1 ook de overige stafleden hun verblijf met een seizoen verlengd. 

Naast Mulder bestaat de staf volgend seizoen uit de assistent-trainers Sandra van Tol en Patty Damsma, keeperstrainer John Bos, fysiotherapeut Marjolein Kusters en teammanager Jonara Bernardina.