Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord verlengt contract Jordy Wehrmann

Jordy Wehrmann heeft maandagmiddag in het bijzijn van veel familie en vrienden zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat hem tot medio 2020 aan de club verbindt, met een optie voor Feyenoord om aansluitend met nog een jaar te verlengen. De vorige verbintenis van de 19-jarige middenvelder liep tot de zomer van 2019.

Voor Wehrmann is het de tweede keer dat hij een contract tekent in De Kuip. Nadat hij vanaf zijn zevende nagenoeg alle jeugdteams op Varkenoord doorliep, werd hij in november 2015 beloond met zijn allereerste profcontract. Voor Wehrmann betekent deze nieuwe verbintenis veel’, zo vertelde hij na alle formaliteiten in een Business Unit van het stadion.

‘Deze verlenging is een teken van vertrouwen. Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij deze club en ben trots om uit te komen voor Jong Feyenoord en eerder nog voor Feyenoord Onder 19. De gewonnen bekerfinale met Onder 19 tegen PSV afgelopen juni, waarin ik zelf ook nog eens twee keer scoorde, is een van mijn hoogtepunten tot nu toe.’

Het doel van Wehrmann is echter duidelijk. ‘Ik wil doorstromen naar Feyenoord 1. Dat is waar ik naartoe werk: mijn debuut maken in een officiële wedstrijd.’ Wehrmann maakte in maart 2017 al zijn officieuze debuut voor Feyenoord tijdens de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat de verlengde samenwerking maandag werd bekrachtigd met het zetten van de handtekeningen. ‘Jordy heeft zich goed ontwikkeld de afgelopen jaren. Hij heeft dit tweede contract zelf afgedwongen met zijn kwaliteiten en met zijn sterke mentaliteit. We blijven hem ondersteunen om de stap richting het eerste elftal te maken.’

  • Jordy Wehrmann