Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy
90337f6d1336547945e00e8365f136a5_2000_2000.jpg

Contract Jaden Slory verlengd tot medio 2027

Feyenoord en Jaden Slory hebben overeenstemming bereikt om het aflopende contract van de aanvaller met drie jaar te verlengen. De 18-jarige speler van Feyenoord Academy zette in het Perscentrum van De Kuip zijn handtekening onder een overeenkomst dat hem tot minimaal de zomer van 2027 aan de club verbindt.
Sinds Slory in 2013 de overstap van BVV Barendrecht naar Feyenoord maakte heeft hij op Varkenoord alle Academy-teams doorlopen. Het huidige seizoen speelt de jeugdinternational zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 21 en is hij een van de sterkhouders van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League, waar hij in vijf wedstrijden drie doelpunten scoorde. Zijn goede ontwikkeling werd afgelopen januari door hoofdtrainer Arne Slot beloond met een selectie voor het trainingskamp van Feyenoord 1 in Marbella.

‘Het geeft mij een trots gevoel dat ik mijn contract bij deze mooie club heb kunnen verlengen,’ zegt Slory, kort nadat hij zijn handtekening heeft gezet onder een nieuwe driejarige verbintenis. ‘Ik voel veel vertrouwen vanuit de mensen bij de club en ik ben zeer gedreven om mij hier door te ontwikkelen en uiteindelijk te slagen. De momenten bij Feyenoord 1 smaken wat mij betreft naar meer en ik hoop deze mooie ervaringen de komende jaren een positief vervolg te geven.’