Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
mag_sev_visual

Boulahrouz: ‘Wij kunnen het Sevilla erg lastig maken’

Voor Khalid Boulahrouz betekent de Europa League-wedstrijd tegen Sevilla FC van donderdagavond een weerzien met zijn voormalige werkgever. De verdediger stond in het seizoen 2007-2008 onder contract bij de Spaanse topclub. ‘Ik bewaar louter goede herinneringen aan mijn tijd in Sevilla’, vertelt Boulahrouz in het officiële Wedstrijdmagazine voor Feyenoord – Sevilla FC.

Boulahrouz verwacht dat Sevilla in De Kuip een moeilijke avond tegemoet gaat. ‘Ik ben ervan overtuigd dat wij het Sevilla erg lastig kunnen maken. We weten allemaal dat zij een uitstekend kunnen voetballen en het goed voor elkaar hebben, maar dat wil niet zeggen dat ze hier zomaar even gaan winnen. Ik verwacht een heel andere wedstrijd dan in Spanje, toen we door de vroege achterstand vrij kansloos waren. Inmiddels zijn we als team erg gegroeid. Ons spel is een stuk vaster en hoewel er nog genoeg ruimte is voor verbetering, is het vertrouwen in de groep erg hoog. We geloven heilig in een goed resultaat.’

Lees het volledige interview met Khalid Boulahrouz in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine dat donderdagavond gratis verkrijgbaar is in De Kuip.