Fanshop
Fanshop
AS3I9796

Boëtius maakt laatste winnaars blij met nieuwe thuisshirt

Jean-Paul Boëtius heeft vrijdagavond het twaalfde én dertiende nieuwe thuisshirt overhandigd aan twee blije Feyenoord-supporters. De Feyenoord-aanvaller, die deze week terugkeerde in De Kuip, was de ‘special guest’ in de twaalfde en laatste provincie waarin Feyenoord vandaag het thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 presenteerde.

Na een wilde boottocht over de Maas meerde Boëtius in het bijzijn van onder meer oud-speler Regi Blinker aan bij het SS Rotterdam. Daar werden ze opgewacht door twee gelukkige supporters, die via de livestream op het Feyenoord Facebook-account hun locatie hadden achterhaald. Omdat niet helemaal duidelijk was wie als eerste het codewoord #TakeMeHome had geroepen, mochten beide supporters het nieuwe shirt met rugnummer 12 in ontvangst nemen.

Door 12 provincies voor 12de man
Thuishaven Rotterdam was de logische eindbestemming van een tocht door heel Nederland, die vrijdagochtend om half acht was begonnen in het Zeeuwse Zierikzee. Drie teams, onder aanvoering van oud-spelers Blinker, Peter Houtman en Rinus Israel, reisden door alle twaalf provincies om het legioen te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun in het onvergetelijke kampioensseizoen. In elke provincie maakte één supporter kans om het nieuwe thuisshirt te vinden, door via de livestream te achterhalen waar de crew van Feyenoord zich bevond.

Of het nu in Zandvoort, Drachten of Venray was, de Feyenoorders werden vaak verrassend snel gevonden. De ene keer door supporters die een sprint hadden getrokken en buiten adem #TakeMeHome riepen, de andere keer door supporters die snel kwamen aanrijden in hun auto of op hun fiets. Alle video’s zijn terug te kijken via www.facebook.com/feyenoord.

#TakeMeHome
Supporters die te laat waren om als eerste het shirt te bemachtigen, maken alsnog kans om het nieuwe Feyenoord-thuistenue te winnen. Hiervoor dien je op de locatie een selfie te maken van de achtergelaten Feyenoord-sticker en die foto op social media te plaatsen met #TakeMeHome.

Meer informatie over het Feyenoord-thuistenue voor het seizoen 2017-2018 vind je hier. Het Feyenoord-thuistenue is vanaf morgen (zaterdag 1 juli) verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops in Rotterdam, die vanaf 08:00 uur de deuren openen. Online bestellen kan via www.feyenoordfanshop.nl.