Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_5603

Blije gezichten tijdens Soccer Camp in Ouddorp!

Maandag en dinsdag vond bij v.v. WFB in Ouddorp het eerste Feyenoord Soccer Camp van het seizoen 2014-2015 plaats. De 84 deelnemers, waaronder vijf meiden, aan dit voetbalkamp hadden de eer om voor het eerst het nieuwe adidas-tenue van Feyenoord Soccer Schools te dragen, dat veel positieve reacties opleverde.

Gedurende het voetbalkamp is er in de trainingen veel aandacht besteed aan techniek, zoals het eerste balcontact, verschillende afwerkvormen, passen & trappen en dribbelen & drijven. Op dag twee werd er in de middag een oefencircuit afgelegd, met onderdelen als één tegen  één, estafette en Pole Soccer.

Mascha Diaz spreekt van twee onvergetelijke en leerzame dagen voor haar 12-jarige zoon Jermo, die voor de eerste keer deelnam aan een Feyenoord Soccer Camp. ‘Wij zijn enorm onder de indruk van de manier van training geven bij Feyenoord Soccer Schools. De persoonlijke manier van benaderen van alle kinderen, met oog voor ieder kind onafhankelijk van het talent, het enthousiasme, de gedrevenheid én het vakmanschap van alle trainers zijn van grote klasse!’

Het Soccer Camp is op de laatste trainingsdag omstreeks 16.00 uur als groep afgesloten voor de kantine van v.v. WFB. Hier hebben alle deelnemers traditiegetrouw het certificaat in ontvangst genomen, als bevestiging het Soccer Camp met succes volbracht te hebben. Na afloop van de certificaatuitreiking gingen de kids na diverse handtekeningen van de trainers te hebben gescoord, meer dan tevreden naar huis.

Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag.

Wil jij nog deelnemen aan een Feyenoord Soccer Camp deze zomer en dus ook het prachtige nieuwe Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas in bezit krijgen? Dat kan! In Amersfoort, Zierikzee, Nieuwerkerk en Honselersdijk zijn nog plaatsen beschikbaar! Klik op onderstaande locaties voor meer informatie en/of om direct in te schrijven.